Als het aan Fajah Lourens ligt, gaat ze binnenkort samenwonen met haar nieuwe liefde Melvin. Er is echter nog één obstakel. "Mijn zoon Shai ziet het niet zo zitten dat Melvin hier komt wonen." 

Dat vertelt de dj aan Story.

"Hij kan het erg goed vinden met hem, maar hij vindt het prima zoals het nu gaat. Hij is een beetje jaloers, want ik ben zijn mama en hij wil graag al mijn aandacht", vervolgt ze. Lourens en Melvin hebben nu ruim anderhalf jaar een relatie.

Dochter Irem (14) heeft er een stuk minder moeite mee. Volgens Lourens vindt haar zoontje het vooral lastig dat haar nieuwe liefde twee kindjes heeft uit een vorige relatie.

"Laatst heb ik hem proberen uit te leggen dat er geen reden is om jaloers te zijn, en dat hij met Irem altijd op de eerste plaats staat bij mij", zegt Lourens.

De actrice benadrukt dat Shai (6) niet mag lijden onder haar geluk, maar ze vindt het wel jammer. "Jarenlang heb ik op dit grote geluk gewacht, en dan kom je plotseling in deze situatie terecht. Ik begrijp Shais weerstand, voor hem is het ook wennen", zegt de oud-soapie.

"Ook Melvin probeert op zijn beurt zo goed en lief mogelijk met iedereen en de situatie om te gaan. Het zal allemaal wel goed komen."