Een ex-bodyguard van Justin Bieber die de zanger vorig jaar aanklaagde wegens mishandeling heeft de zaak laten vallen. 

Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De kleerkast zei destijds dat Bieber hem in 2012 tijdens een conflict meerdere malen tegen zijn borst had geslagen.

Bieber zou hebben uitgehaald omdat hij ontevreden was over hoe de bodyguard iemand van zijn entourage had behandeld. Toen de man daarop wegliep zou het Canadese tieneridool hebben uitgehaald.

Ook beweerde de bodyguard dat hij nog salaris tegoed had. Het is niet duidelijk waarom hij de zaak heeft laten vallen en wat er met Bieber is afgesproken.

Aanklachten

De zanger heeft nog twee aanklachten aan zijn broek hangen. Bieber werd twee weken geleden in Miami Beach opgepakt omdat hij onder invloed achter het stuur zat. De zanger had geblowd en medicijnen geslikt. De rechter in Miami buigt zich op 14 februari over dat voorval.

De 19-jarige zanger gaf zichzelf vorige week aan in Toronto. Bieber meldde zich bij de politie omdat hij vorige maand een limousinechauffeur meerdere malen zou hebben geslagen. De zanger moet zich op 10 maart melden bij de rechtbank om tekst en uitleg te geven over dat incident.

Ook in Los Angeles houdt de politie een oogje op Bieber. De zanger zou eieren tegen het huis van zijn buurman hebben gesmeten.