Kim, Kourtney en Khloé Kardashian waren niet bij hun zieke vader toen hij in 2003 stierf, de zussen zouden die bewuste avond liever bij een feest zijn.

Dat schrijft de weduwe van Robert Kardashian in gerechtelijke papieren die in handen zijn van RadarOnline.

Vader Kardashian stierf op 30 september 2003 aan slokdarmkanker. Hij was toen 59 jaar oud en had slechts acht weken daarvoor gehoord dat hij zo ziek was.

Weduwe Ellen Pearson Kardashian zou hebben geschreven dat de meisjes nauwelijks op bezoek kwamen toen bekend werd dat hun vader zo ziek was.

Feestje

"Toen hij zijn laatste adem uitblies, waren geen van zijn kinderen bij hem. Ze gingen liever naar een feestje bij Kourtney Kardashian thuis", schrijft zij.

Het was al langer bekend dat de twee partijen niet bepaald vrienden zijn. Ze hebben zelfs een rechtszaak tegen elkaar aangespannen.

De gezusters Kardashian zouden een bedrag van 500.000 dollar (370.000 euro) eisen, omdat de weduwe enkele van hun bezittingen zou hebben verkocht aan verschillende tijdschriften.

De weduwe van de vader liet het daar niet bij zitten. Zij heeft een zaak aangespannen, omdat ze vindt dat de vrouwen haar slecht hebben behandeld. Zo hebben de zussen inbreuk gemaakt op haar privacy en zouden ze haar emotionele schade hebben toegebracht.