Paul de Leeuw gaat met zijn show Ik ben rustig! langs de theaters en dat bevalt hem uitstekend. "In het theater ben ik ooit begonnen. Ik ga weer terug naar de oertijd en dat voelt goed."

De Leeuw vertelt aan Humberto Tan tijdens RTL Late Night dat hij zich erg op zijn plek voelt in het theater. "Iedere dag moeten er weer mensen de deur uit voor je show, die je gaandeweg steeds een stukje beter kan maken. Het is lang geleden dat ik zoiets deed."

De Leeuw vindt het fijn dat de 'druk van de kijkcijfers' er even niet is. "Ik wil nog wel een show op een andere dag, een doordeweekse avond misschien. Maar een grote amusementshow liever niet."

In Ik ben rustig! acteert De Leeuw dat hij in zijn huiskamer zit en bezig is aan zijn laatste dag op aarde. "Het gaat over mijn poes, mijn man, maar ook de Mongoolse sterrenhemel."

"Ik bak ook een taart met het programma Heel Holland Bakt, die geef ik dan aan iemand uit het publiek." In de toekomst ziet De Leeuw een kookprogramma wel zitten. "Ik doe nog steeds wel dingetjes op televisie als ik daar voor wordt gevraagd. Een kookshow voor pubers zou me mooi lijken."