Tori Spelling wil graag scheiden van haar overspelige man Dean McDermott, maar de actrice vreest dat ze door de rechtszaak al haar geld verliest. 

Vrienden van de 40-jarige Spelling vertellen aan RadarOnline: ''Ze zou Dean zo eruit zetten als ze zich dat financieel zou kunnen veroorloven. Tori heeft toegegeven dat ze van Dean wil scheiden, maar dat ze bang is dat ze blut eindigt.''

Spelling en McDermott zijn niet onder huwelijkse voorwaarden getrouwd, dus zou de actrice haar man veel alimentatie moeten betalen.

Spelling is de enige die geld verdient in huis. Zonder huwelijkse voorwaarden ziet het er niet goed uit voor de Amerikaanse.

''Dean zou alleen genoegen nemen met gedeeltelijke voogdij. Tori moet hem hierdoor partner- en kinderalimentatie betalen. Het is echt een droevige situatie voor Tori en de kinderen'', aldus de ingewijde. ''Ze blijft maar huilen om Deans verraad. Ze voelt zich vernederd en ze is heel erg boos op hem.''

McDermott meldde zich vorige week bij een kliniek in Los Angeles om zich te laten behandelen voor zijn seksverslaving. McDermott zou deze stap genomen hebben om zijn huwelijk te redden nadat een vrouw openlijk claimde het bed te hebben gedeeld met McDermott.