Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar in juni het jawoord. De hele bruiloft zal gefilmd worden voor de realityserie Keeping Up With The Kardashians, deze wordt door E! News uitgezonden.

Dat laten bronnen weten aan RadarOnline.

Volgens de insiders heeft de realityster haar aanstaande overgehaald om hun huwelijk te laten filmen. Dat zou Kardashian gedaan hebben, omdat het grootste deel van de bruiloft voor de rekening van E! News komt.

"De twee hoeven zich ook geen zorgen meer te maken over de beveiliging, paparazzi en gasten die met hun telefoon het huwelijk proberen te filmen. Dat doet de productiemaatschappij allemaal", weet de ingewijde.

Verwachtingen

"Kim en Kanye hebben allebei hoge verwachtingen van hun grote dag. Het wordt geweldig", aldus de bron. "Er zullen ook feestjes worden gegeven voorafgaand aan de bruiloft. Het wordt een soort festival."

Er gingen eerder al geruchten dat de twee tortelduifjes in Parijs wilden trouwen. Het stel zou intussen al een trouwlocatie op het oog hebben. "Maar dat houden ze nog geheim. Het ligt net buiten Parijs."

Volgens de website geven de twee elkaar niet het jawoord in het paleis van Versailles. Daar zouden ze wel op hebben gehoopt, maar het paleis heeft er niet mee ingestemd.