De politie van Los Angeles onderzoekt het huis van Justin Bieber nadat de zanger dit weekend het huis van zijn buurman zou hebben bekogeld met eieren.

Dat meldt TMZ.

In het huis van de zanger hoopten de agenten bewijs te vinden van het incident, waarbij voor meer dan 15.000 euro aan schade is gemaakt.

Een goede vriend van Bieber, rapper Lil Za, is door de politie opgepakt voor het in bezit zijn van cocaïne. De jongen woonde enige tijd bij het tieneridool in huis, maar was nu slechts op bezoek. De politie liet in een verklaring weten dat Bieber niets te maken heeft met het cocaïnebezit.

Tegenover de entertainmentsite heeft de sherrif laten weten op zoek te zijn naar videobeelden van het gooien van de eieren. Bronnen meldden eerder dat de politie ook zocht naar overgebleven eieren, omdat de serienummers zouden kunnen overeenkomen met de schalen die zijn gevonden bij de buurman, maar dat weerspreekt de sherrif.

Als de politie bewijs vindt voor het gooien van de eieren, zou het tieneridool in de gevangenis kunnen belanden, zo meldt de entertainmentsite.

Drugs

Mochten de agenten tijdens hun zoektocht drugs tegenkomen, dan mogen ze dat gebruiken om de zanger aan te klagen. Bieber is volgens bronnen een regelmatig gebruiker van wiet.

Eerder vertelde een bron al dat de politie al langere tijd hoopt op een incident waarbij ze Bieber kunnen pakken.

Bij eerdere incidenten, waaronder het spuiten van graffiti, te hard rijden en het bespugen van een buurman, was er niet voldoende bewijs.

Bekijk beelden die de buurman van het eiergooi-incident maakte: