Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bridget Maasland weet niet waar ze nieuwe liefde moet vinden

Bridget Maasland is naarstig op zoek naar man, maar weet niet waar ze haar ware Jacob moet zoeken.
Door BuzzE/NU.nl

Dat vertelt de presentatrice in een interview met De Telegraaf.

"Ik ben alweer twee jaar single. Maar hoe kom je aan een man? Ik zie ze niet, ik kom ze niet tegen", verzucht Maasland.

"Mensen roepen altijd: ’Jij moet toch genoeg leuke mannen tegenkomen, daar in Amsterdam-Zuid?’ Maar wáár dan? Op vakantie ga ik altijd naar Ibiza, ik zit daar altijd in een huis op een berg met ook altijd dezelfde vrienden. Dáár zit ie dus niet tussen."

De presentatrice weet wel al waar haar toekomstige man aan moet voldoen, want Maasland maakte onlangs met vrienden een 'verlanglijstje'.

"Gierend van het lachen hebben we een signalement gemaakt van waaraan hij moet voldoen; een jaar of veertig, creatief beroep… Iemand uit de reclame, of een architect. In elk geval iemand die zichzelf al bewezen heeft, en die niet op mij gaat leunen. Het haantjesgedrag moet er ook al uit zijn. En oh ja, het liefst een Australisch accent. Dát vind ik zo sexy!”

Nederlaag

Maasland scheidde twee jaar geleden van de vader van haar zoontje Mees, iets wat voor de 39-jarige presentatrice echt een slag was omdat ze het gevoel had dat ze had gefaald. "De breuk met de vader van Mees is de grootste nederlaag van mijn leven. Zíjn ouders zijn nog bij elkaar, de mijne nog steeds gelukkig. En dan hebben juist hij en ik het met elkaar níét gered. Dat heeft echt aan me gevreten."

Volgens de SBS Show-presentatrice hebben ze er samen wel alles aan gedaan. "Therapie, alles.… Maar het ging niet meer. Toen Mees een jaar was al niet meer. Toen zijn we uit elkaar gegaan. Achteraf misschien nog wel goed. Mees weet nu niet beter dan dat zijn vader en moeder niet samen zijn; voor hem is dat gewoon een gegeven."


Lees meer over:

Bridget Maasland

Aanbevolen artikelen