Connie's lover is getrouwd, Frans (vr)eet zich rond, Amalia's rechte happers, Jan Smit laat baby thuis en Raf, Sab en Syl starten 2014 met nieuwe tanden en oude geliefden. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Kort geleden gaf Connie Breukhoven toe dat ze het met haar klusjesman doet.

"Het is jammer dat het nu al is uitgelekt, maar het klopt wel", beaamt de diva (62) het verhaal in Story. Pikant detail is dat deze Eugène (45) pas net bij zijn echtgenote weg is. Sterker nog: hij is nog helemaal niet gescheiden.

Story wist de wettige echtgenote te spreken. Deze Ducky voelt zich behoorlijk overvallen door de nieuwe relatie van haar man. Samen hebben ze een groot aannemersbedrijf, dat op hun beider naam staat. Bij een scheiding heeft Ducky dus recht op de helft. "Daar wil ik nog niet over nadenken", verzucht de verlaten echtgenote.

Ondertussen viert Eugène met Connie vakantie in een warm land. "We zijn lekker samen weg. En we zijn ook echte soulmates", glundert de gelukkige blondine.

Volgens Story is Eugène drie maanden geleden bij Connie in Amsterdam ingetrokken en zit Ducky alleen met hun dochter in het echtelijk huis. Niet echt een vrolijk begin van het nieuwe jaar.

(Olie)bolle Frans

Elk pondje... gaat door Frans Bauers mondje. Party vroeg de Brabantse zanger hoe hij de feestdagen doorbrengt. Dat blijkt vooral met heel veel eten te zijn. Kerstochtend begint met kerstbrood met spijs en "veel vette snijwaren", watertandt de zanger. Daarna moet Frans echt even uitbuiken op de bank.

Al snel is het tijd voor de lunch. In Huize Bauer komen dan de zalm- en huzarensalade op tafel. Met stokbrood en "allerlei smeersels". De familie eet dit gezellig op de bank, terwijl er een film wordt gekeken. De laatste kruimels zijn nog niet verorberd, of het is alweer tijd voor het grote kerstdiner.

Soep, carpaccio, een grote kalkoen en daarna een toetje. Daarna wederom uithijgen op de bank, met een veel te dikke buik. En met Oud & Nieuw bakt Frans eindeloos oliebollen.

In Party moppert de zanger dat hij na de feestdagen altijd vele kilo's aankomt. In tegenstelling tot Mariska, die hetzelfde eet maar keurig op gewicht blijft. "Ik vermoed dat ze een dubbele spijsvertering heeft", verzucht Frans jaloers. 

Koninklijk beugelbekkie

Behalve prinses, blijkt Amalia ook een "heel normaal grietje", schrijft Party. De oudste dochter van Máxima en Alexander heeft namelijk sinds kort een beugel. Haar ouders vinden het vast belangrijk dat ze later een kaarsrecht gebit heeft.

"Willem-Alexander, die niet is gezegend met een een rits parelwitte bijtspijkers, kan zich het belang van een goed verzorgde mond waarschijnlijk goed indenken", schrijft het blad gemeen. Al vaker is er kritiek geweest op de geel verkleurde, iets scheve tanden van de koning. Alleen ten tijde van zijn verloving met Máxima leek de (toen nog) prins zijn tanden te verzorgen en te bleken.

Maar toen "de buit" eenmaal binnen was, vond Alexander dat ijdele gedoe niet meer zo nodig. Terwijl Máxima altijd stralend witte happers blootlacht, steekt Alex' gebit er wat onverzorgd bij af. Dochter Amalia zal dit niet ovekomen. Het beugeltje zorgt ervoor dat de toekomstige koningin een stralende glimlach krijgt.

Baby Smit bij oma

Elk jaar treedt Jan Smit op op Curaçao. Terwijl in Nederland de wind door de bomen giert, geniet de zanger van de warme zon. Dit jaar is hij ook weer paraat, met vrouw Liza en dochters Fem en Emma. "Maar waar is baby Senn?", kopt Story bezorgd.

Eind augustus beviel Liza van het jongetje, dat nu dus zo'n vier maanden oud is. Het blijkt dat het mannetje bij oma in Volendam is ondergebracht. "Hij slaapt nu net de nachten door. Hem uit dat ritme halen leek ons niet handig", vertelt Liza. De Smitjes genieten dus lekker met zijn viertjes, zonder de baby.

En baby Senn moet het met oma doen, in koud en winters Volendam. "Waarom hebben Jan en Liza hem niet meegenomen", twijfelt het blad toch nog een beetje aan de beslissing van de ouders. In Weekend maakt Jan zelf korte metten met het verwijt: "Het is maar voor een week. Dat sentimentele gedoe, daar houd ik niet zo van", aldus de nuchtere Volendamse vader.

Raf, Sab en Syl

Hoe gaan Sabia, Rafael en Sylvie dit nieuwe jaar beginnen? Volgens Privé start Sabia 2014 met een setje nieuwe happers. "Iedereen die Sabia kent, weet dat ze een groot complex heeft over haar tanden", vertelt een bron. Rafael wilde graag meebetalen aan de renovatie en dus toog Sabia naar een kliniek in Nederland.

Toen ze nog zwanger was, moest ze het plaatsen van de facings uitstellen. Röntgenfoto’s en verdovingen zijn immers niet goed voor zwangere vrouwen. Nu ze een miskraam heeft gehad, staat niets haar mooie nieuwe tandjes nog in de weg. Van Rafael kreeg ze ook nog een dure ring, die volgens Privé bijna 50.000 euro heeft gekost.

Oude liefde

Voor Sylvie weliswaar geen nieuwe ring, maar wel een oude liefde. De presentatrice had ooit een affaire met een danser uit het Duitse tv-programma dat ze presenteert. Dit jaar danste deze Christian niet mee in de grote Kerstshow. Naar verluidt omdat hij ontslagen zou zijn op Sylvie's aandringen.

Maar Christian zat wel de hele avond glunderend op de tribune naar de show te kijken. In Duitsland heeft dat het gerucht aangewakkerd dat Syl en Chris nog steeds lovers zijn. Van Sylvie zullen we dit niet horen, weet Weekend. Die houdt na alle roddels haar kaken stijf op elkaar.