Een grote verrassing voor Kerry Katona. De Atomic Kitten-zangeres dacht in verwachting te zijn van een zoontje, maar bij haar twintig wekenecho bleek de baby een meisje te zijn.

"Bij mijn twaalf wekenecho werd mij verteld dat de kans op een jongen 86 procent was. Alhoewel je het pas echt kan zien met twintig weken, was het voor ons definitief'', vertelt Katona (33) aan OK!.

"Vervolgens gingen we langs voor onze twintig wekenecho en de dokters zeiden dat het een meisje is. We waren geschokt.''

Katona voelt zich een beetje stom omdat ze al aan iedereen heeft verteld dat het een jongen zou worden. Toch ziet haar verloofde George Kay er wel de humor van in.

''Ik kon het niet geloven. Het was grappig, toen de arts het geslacht probeerde vast te stellen draaide de baby zich om en hield ze twee vingers omhoog naar de scan!''

Het is Katona's eerste kindje met George Kay. De zangeres heeft al vier kinderen: Molly (12) en Lilly Sue (10) met haar eerste man Brian McFadden en Heidi (6) en Max (5) met haar tweede man Mark Croft.