Justin Timberlake vindt dat hij het erg getroffen heeft met zijn vrouw Jessica Biel. "Ze is de beste vrouw van de wereld", zei de zanger maandag in de talkshow van Ellen DeGeneres.

"Het is heel fijn om haar te hebben." Timberlake had de afgelopen dagen last van een zware griep.

Biel, met wie Timberlake vorig jaar trouwde, heeft daarom voor de zanger gezorgd. Volgens Timberlake heeft de actrice veel geduld met hem. "Ik word heel chagrijnig als ik ziek ben."

De 32-jarige zanger kijk terug op een mooi jaar. Timberlake bracht in september het tweede deel van zijn plaat The 20/20 Experience uit en hij toerde met Jay-Z.

'N Sync

Ook de eenmalige reünie met de leden van zijn voormalige boyband 'N Sync tijdens de MTV Video Music Awards in augustus, was een hoogtepunt. "We zijn oud nu, dus we hebben er een tijd voor moeten repeteren", legt de zanger uit.

"De eerste dertig minuten van de eerste repetitie hebben we alleen maar grappen gemaakt", omschrijft Timberlake, die eerder liet weten dat er geen nieuwe plaat met de boyband in het verschiet ligt. "Daarna werden we weer serieus. Het was weer net als vanouds."