Ondanks haar pijnlijke breuk met Lamar Odom dit jaar, heeft Khloé Kardashian geen spijt van het vierjarige huwelijk met de basketballer.

"Ik heb nergens in mijn leven spijt van", vertelt de realityster in een interview met de Britse editie van Cosmopolitan.

"Mijn leven heeft me gemaakt wie ik nu ben, en ik ben blij met mezelf", zo legt de 29-jarige brunette uit in het blad, dat vanaf januari in de winkels ligt, maar Us Weekly alvast heeft gelezen.

"Het gaat erom hoe je met dingen omgaat." Afgelopen zomer werd bekend dat Odom een drugsprobleem had en regelmatig vreemdging. Kardashian is dan ook blij 2013 af te sluiten. "Ik kan wel een nieuwe start gebruiken."

Eén gebeurtenis uit 2013 waar Kardashian wel blij mee is, is dat ze ruim dertien kilo is afgevallen. "Ik ben blij dat ik ben afgevallen wanneer ik het wilde en dat ik niet voor plastische chirurgie heb gekozen." De zus van Kim Kardashian onthult dat haar vaak is verteld dat ze haar neus zou moeten laten opereren.

Toen ze pas negen was, hoorde ze haar moeder, Kris Jenner, dit zelfs een keer tegen een vriendin zeggen. "Ik ben blij dat ik dit nooit heb gedaan", zegt Kardashian.

Overigens sluit de realityster niet uit dat ze in de toekomst nog eens onder het mes gaat. "Waarschijnlijk doe ik het ooit wel, maar onder mijn eigen voorwaarden."