Simon Cowell komt wellicht terug als een gehuwde man van zijn vakantie in Barbados. De mediamagnaat zou met zijn zwangere vriendin Lauren Silverman gaan trouwen.

Dat schrijft Daily Star.

Cowell zou zondag in het huwelijksbootje stappen.

''We hebben gehoord dat Simon een ceremonie heeft georganiseerd. We kunnen alleen maar raden waar het om gaat. Het zou een soort zegening zijn voor de komst van de baby. Maar je weet maar nooit, het is allemaal zo geheim dat het net zo goed om een verrassingsbruiloft kan gaan'', vertelt een gast van het luxueuze resort waar Cowell verblijft.

Cowell liet eerder al doorschemeren dat hij getrouwd wil zijn voordat zijn zoon wordt geboren. Het X Factor-jurylid heeft in ieder geval de nodige voorbereidingen getroffen voor een huwelijk. Zo zijn er huwelijkse voorwaarden opgesteld, is Cowells testament aangepast en zouden Silverman en Cowell zelfs al in ondertrouw zijn gegaan.

Een aantal van Cowells beste vrienden is ook aanwezig op het tropische eiland, iets wat de geruchten over een aanstaande bruiloft versterkt.

Bovendien zou Cowell het hotelpersoneel hebben gevraagd een geheimhoudingsovereenkomst te tekenen. ''Ik heb niks gehoord over een bruiloft. Maar je weet het nooit zeker. Hij is een man vol verrassingen'', reageerde een woordvoerder van Cowell op de geruchten.