Chantal Janzen en haar verloofde Marco Geeratz hebben een moeilijke tijd achter de rug. Door Janzens drukke baan kwam er veel werk op Geeratz' schouders terecht, die daarom een burn-out kreeg. 

"Zijn batterij raakte leeg en kreeg te weinig kans weer op te laden", vertelt Janzen in De Telegraaf. "Gelukkig trok hij in een vroeg stadium aan de bel." 

"Door mijn werkschema en de aard van mijn werk ben ik totaal niet flexibel als het gaat om het inspringen op momenten dat er bijvoorbeeld iets met onze zoon James is", legt de 34-jarige presentatrice en actrice uit.

"Dan kan ik niet zeggen: ik kom wel een uurtje later op het toneel. Dus dan is het al gauw Marco die een afspraak verschuift." 

Janzen, die onder meer de hoofdrol speelt in de musical Hij Gelooft in Mij en jurylid is in Holland's Got Talent, praatte veel met haar vriend over zijn gevoelens. 

"Samen met onze ouders, de oppas en Marco's kinderen uit zijn vorige relatie hebben we de handen ineen geslagen om die maanden zonder nog meer kleerscheuren door te komen. Het feit dat Marco ons had durven toevertrouwen wat hem dwars zat plus de geboden hulp is onze redding geweest." 

Bruiloft

Volgend jaar gaan Janzen en Geeratz trouwen. "Marco en ik zijn druk bezig om te bepalen waar en wanneer het allemaal gaat gebeuren. En hoe de dag eruit moet komen te zien." 

"Waar ik vooral mee zit, is het weer. Ik wil zo graag goed weer. En dus zoeken we naar een plek die daar eind mei, juni aan voldoet. Dat zou eventueel dus ook in het buitenland kunnen zijn."