Dennis Storm heeft de man die hij zondagnacht een klap heeft gegeven een schadevergoeding betaald. 

Dat vertelt de eigenaar van het café in Leeuwarden, waar het opstootje plaatsvond, aan RTL Boulevard.

Een woordvoerder van BNN wil dit echter niet bevestigen. "Dit is echt een privé-aangelegenheid. Voor zover BNN weet, heeft Dennis het netjes opgelost."

De 28-jarige BNN-presentator ging zondag met een 20-jarige man op de vuist nadat hij een foto van Storm had gemaakt. Hij werd eerder die avond al meerdere malen op de gevoelige plaat vastgelegd en verloor zijn geduld, waarop hij een aantal klappen uitdeelde.

Volgens de café-eigenaar hield de man enkel een blauw oog over aan het incident. De schadevergoeding heeft hij gedoneerd aan de Serious Request-actie van 3FM.

Sukkel

Storm liet maandag al weten 'verschrikkelijk veel spijt' te hebben dat hij zich niet kon beheersen. "In plaats van als een sukkel op de vuist gaan, had ik simpelweg de andere kant op moeten lopen", twitterde hij.

Storm was in Leeuwarden met collega Valerio Zeno om een bezoek te brengen aan het Glazen Huis in Leeuwarden. De 28-jarige presentator vindt het vervelend dat het incident wordt gelinkt aan Serious Request. "Daar heeft het natuurlijk niets mee te maken. Duizendmaal excuses."