Als Chris Brown zich zondag niet weet te gedragen, is hij niet langer welkom in de kliniek waar hij aan zijn gedragsproblemen werkt. 

Als Brown zijn boekje te buiten gaat, wordt hij volgens TMZ de kliniek uitgezet.

De R&B-zanger kreeg toestemming van de kliniek om deze zondag een benefietactie voor kinderen bij te wonen. Het zou hem kunnen helpen bij het omgaan met zijn woede-aanvallen. Bronnen melden TMZ dat Brown tijdens zijn verlof strikte regels krijgt opgelegd.

Brown heeft alleen toestemming om de inzamelingsactie, waarbij mensen worden aangemoedigd speelgoed in te leveren, tusen 13.00 en 16.00 uur te bezoeken. Zodra het evenement is afgelopen dient hij terug te keren naar de kliniek.

Drugstest

De kliniek heeft de precieze reistijd voor hem ingecalculeerd, zodat Brown geen vrije tijd overhoudt. Ook moet hij na terugkomst een drugstest ondergaan. Als hij het waagt zondag te laat terug te keren naar de kliniek, kan hij zijn koffers pakken.

De ex-vriend van Rihanna werd eind november veroordeeld tot een verblijf van drie maanden in de kliniek om zich voor zijn agressieve gedrag te laten behandelen.