Vreugde en verdriet onder de BN-kerstbomen, prinses Mabel vindt een nieuwe man, Connie Breukhoven strikt een klusjesman, Albert Verlinde in het nauw en Estelle betrapt met Badr. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Niet heel bekend Nederland danst happy hand in hand rond de kerstbom dit jaar. Er is ook veel verdriet. Zo klaagt Emile Ratelband in Story dat hij zijn drie jongste kinderen niet ziet met Kerstmis.

Hun moeders Moon en Sylvie willen het niet. Beau Aimee van twaalf heeft zelfs aangegeven haar papa helemaal niet meer te willen zien.

Allemaal de schuld van de stokende moeders natuurlijk, briest Emile. Wel elke maand duizenden euro's alimentatie ontvangen, en dan toch de kinderen weghouden.

Eenzaam

Ook voor zangeres Justine Pelmelay (55) wordt het een eenzame kerst. Ze is er recent achter gekomen dat haar tien jaar jongere verloofde het heeft aangelegd met haar nichtje (43).

Dat zorgt voor problemen in de familie, vertelt Justine aan Story, want voor wie moeten ze kiezen? Justine heeft ook ruzie met haar kinderen en zit met kerst dus alleen op de bank.

'Goed gesprek'

Wie een 'goed gesprek' onder de kerstboom zal moeten voeren, is Katja Schuurman. Zowel in Party als Weekend en Privé wordt nog steeds geschreven dat Katja is vreemdgegaan. Het zou niet toevallig zijn dat Ruben Nicolai en zijn vriendin Laurien recent uit elkaar zijn gegaan.

Ruben zou een affaire met Katja hebben (gehad). Ook met acteur Robert de Hoog (Nova Zembla) zou de ex-soapie het wel heel gezellig hebben gehad. "Waar rook is, is vuur", smult Party. Met echtgenoot Thijs Römer heeft Katja dan ook heel wat te bespreken deze kerst.

Mabel

En dan natuurlijk prinses Mabel. Haar eerste kerstfeest zonder Friso. Vorig jaar lag de prins weliswaar in coma, maar toen had iedereen nog hoop, weet Story. De Oranjes zullen met kerst wel bij elkaar kruipen, denkt 'Oranjekenner' Fred Lammers.

Deze deskundige vraagt zich ook nog even af of Mabel ooit zal hertrouwen. "Maar het zal haar niet meevallen om iemand te vinden die ook bij de Oranjes in de smaak valt", vermoedt hij.

Jawel hoor, die nieuwe man kent ze al, weet Privé. Zij hebben een waarzegster losgelaten op een aantal BN'ers. Met stelligheid weet dit "medium" te vertellen dat in 2014 Mabel opnieuw verliefd wordt. Op een man die al bekend is binnen het koninklijk huis.

"De Oranjes zijn alleen maar blij voor haar", is de voorspelling. Mabel verhuist van Londen naar (de buurt) van Wassenaar, zodat ze dicht bij familie, vrienden en de nieuwe man kan zijn.

Klusjesmannen

Zoek je een leuke vent? Ga dan je huis verbouwen. Zowel presentatrice Sandra Schuurhof als Connie Breukhoven hebben op die manier een vent gevonden. Echte kerels dus, die hun handjes laten wapperen en nog goed kunnen klussen ook.

Hart van Nederland-presentatrice Sandra (42) heeft sinds een paar maanden een relatie met Hans (48), die kwam verbouwen in haar huis in Den Haag. "Hij zit in de decorbouw, maar doet ook particuliere verbouwingen," legt de brunette uit. Klein probleempje is dat Hans in Groningen woont. Maar als hij in de Randstad is: "Heeft hij nu een goed logeeradresje", grapt de verliefde presentatrice.

Weekend heeft foto's van Connie Breukhoven met een man. "Ondernemer Eugène is haar nieuwe liefde", weet het blad. Inmiddels heeft Connie al toegegeven dat er inderdaad sprake van een nieuwe relatie is. Eugène is aannemer en heeft zowel haar huis in Wassenaar als haar appartement in Amsterdam verbouwd.

Connie had de relatie liever even stil gehouden, maar ja: betrapt is betrapt. Hopelijk kan de aannemer haar steunen in haar ruzie met Gordon. Die riep op tv Connie's telefoonnummer, waarna zij werd platgebeld. Connie was "not amused" en overweegt juridische stappen tegen Gordon. Wordt vast vervolgd...

OnnoGate

Privé duikt eens lekker in de zaak Albert Verlinde en Onno Hoes. Het blad wist een voormalig toyboy van burgemeester Onno op te sporen. Deze Danny geeft in een uitgebreid verhaal toe dat hij zeker twee jaar lang een relatie met Onno heeft gehad.

En jawel: inclusief seks in de echtelijke sponde van Albert en Onno. Al deze geruchten zijn ontaard in een waar "OnnoGate", inclusief ondervraging door de Maastrichtse gemeenteraad. De betrapte burgemeester probeerde eerst nog te ontkennen, en wilde zelfs aangifte doen tegen deze Danny. Later trok hij dat dreigement weer in.

Wat de hele zaak zo pikant maakt, is dat Albert Verlinde er bij betrokken is. In RTL Boulevard mag hij graag alle intieme details van iedereen oplepelen, nu is hij zelf een keertje aan de beurt. 

Estelle en Badr betrapt

Zes weken geleden maakte Estelle Cruijff een einde aan haar relatie met bokser Badr. Tenminste, dat zei ze. Story heeft deze week een coverstory over de twee.

Want wat blijkt: Estelle is heel recent naar Badr in Marokko gereisd. De twee zijn zelfs gefotografeerd bij een hip restaurant in Marrakech. Daar zitten ze heel innig met elkaar aan tafel. Niet bepaald een plaatje van twee ex-geliefden, zo met de hoofden tegen elkaar en de armen om elkaar heen.

Het maakt het gerucht alleen maar sterker dat Estelle een publiciteitsstunt heeft uitgehaald. Net op het moment dat de alimentatie-kwestie met Ruud Gullit speelde, brak ze met Badr. "Het is de stress. Die vreet me op", verzuchtte de blondine in de media. Estelle wil ruim 20.000 euro per maand van Ruud. Die vindt 2.000 wel genoeg, Badr heeft immers geld zat.

Story lijkt Estelle het voordeel van de twijfel te geven. Ze zou vreselijke spijt van de breuk hebben en daarom naar Marokko zijn gevlogen. Of de twee de feestdagen samen doorbrengen, weet het blad niet. Maar ze richten zich op de rechtszaak tegen Badr op 22 januari. Van de uitkomst zal veel afhangen: "Verdwijnt hij achter de tralies of kan hij zich als vrij man echt gaan binden?"