Justine Pelmelay heeft 'alles bij elkaar gehuild' toen ze erachter kwam dat haar verloofde Ronald van Driel haar had bedrogen met haar nicht. "Ik kon gewoon niet meer."

Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

De zangeres is boos. "Het is je familie, ik ben haar tante. Dat doe je niet", vervolgt ze. Pelmelay kwam er 's nachts achter toen ze de mailwisseling van Van Drielen haar nicht ontdekte.

"Ik ben toen om 4 uur 's nachts weggegaan. Ik heb haar ook nog geprobeerd te bellen voor uitleg, maar daar had ze geen tijd voor. Ze is zelf ook nog getrouwd."

Pelmelay vertelt dat ze door haar huisarts werd doorgestuurd naar een psycholoog, omdat het haar allemaal even te veel werd. "Ik ben echt op mijn ziel getrapt. Ik begrijp gewoon niet dat hij dit doet."

Gelukkig krijgt Pelmelay steun van haar naasten. "Ik heb wel goede vriendinnen die me steunen en ik heb veel contact met mijn zus." Het gaat wel wat beter. "Maar met de kerst ben ik wel alleen ja, maar goed."

Ronald van Driel liet eerder weten dat de twee al een paar weken uit elkaar zijn. Hij wilde verder geen commentaar geven op de gang van zaken.