AMSTERDAM - Volgens Catwoman Halle Berry (37) is kinky sex de enige remedie om een man bij zijn vrouw te houden. Dat zegt de actrice in een interview met de Britse krant News of the World. Met alleen een goed uiterlijk red je het bij de gemiddelde man niet, zo zegt de actrice, door velen beschouwd als de mooiste vrouw op aarde. "Je moet een 'freak' in bed zijn."

"Wat een vrouw moet doen om te zorgen dat haar man haar trouw blijft? Ze moet iedere vrouw zijn. Ze moet zijn vriend zijn, ze moet onafhankelijk zijn, ze moet zich als een dame gedragen en ze moet zich als een beest in bed gedragen."

Halle heeft zelf een lange historie van stukgelopen relaties. Vorig jaar scheidde ze van haar sexverslaafde ex-man Eric Benet. Tijdens hun huwelijk bedroog hij haar herhaaldelijk. Berry heeft sinds een maand een nieuwe liefde gevonden in de 30-jarige acteur Michael Ely. Evenals haar tegenspeelster uit Catwoman Sharon Stone gaat ze nu dus voor een jongere vriend. De 46-jarige Stone is de afgelopen tijd aan een aantal mannen gelinkt variërend in leeftijd van 22 tot 39 jaar.