Connie Breukhoven is verliefd. Ze heeft een relatie met ondernemer Eugène.

De 62-jarige zangeres heeft dat woensdag bevestigd aan RTL Boulevard, nadat Weekend schreef dat ze het wel heel gezellig zou hebben met de jonge ondernemer.

"Ze kennen elkaar al heel lang", aldus een bron in het blad.

"Connie en Eugène gaan heel innig met elkaar om, maar er zijn meer mannen met wie ze zo'n innig contact heeft." De afgelopen weken zouden de twee meer voor elkaar zijn gaan voelen.

In 2009 werd bekend dat het huwelijk van de zangeres met zakenman Hans Breukhoven na 21 jaar was gestrand.

De bron noemt het nieuwe liefdesgeluk van Breukhoven, die na de breuk kortstondige relaties had, 'bijzonder'. "Niet alleen door het leeftijdsverschil, maar vooral ook omdat Connie eigenlijk niet meer aan een relatie wilde beginnen."

Jammer

Breukhoven betreurt dat Nederland weet dat ze weer vlinders in haar buik heeft. "Ik vind het jammer dat het weer naar buiten is gebracht", zei ze woensdagavond in RTL Boulevard. Breukhoven laat zich de komende tijd dan ook niet meer uit over haar nieuwe relatie. "We willen er lekker van gaan genieten." 

Eugène is Breukhovens aannemer en verbouwde enkele appartementen voor haar. "We kennen elkaar negen jaar en konden goed met elkaar opschieten." Dat de vonk opeens oversloeg vindt ze niet vreemd. "Dat kan gebeuren."