Geen leuke Sint voor Sab en Raf, Albert Verlinde’s tv-tongzoen, Yolanthe is een top-vriendin, Linda de Mols geflopte serie en ex van Monique Smit krijgt poffert op oog. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Stonden vorige week de roddelbladen nog vol over Rafael van der Vaart die het met Nikkie Plessen in een hoteltuin gedaan zou hebben, nu overheerst het 'babydrama'.

Terwijl de roddelbladen al gedrukt in de winkel lagen, werd bekend dat Sabia met 19 weken een miskraam heeft gekregen.

Privé komt met een reconstructie van de laatste uren. Pa en Ma van der Vaart werden ingevlogen om met het nieuwe gezinnetje Sinterklaas te komen vieren. Raf en Sab hadden lekker geshopt en Sabia mocht een mooie ring uitzoeken.

Voor na de geboorte, was het idee. Maar toen kreeg Sabia buikpijn en ging ze met Rafael naar het ziekenhuis. Daar werd hun dochtertje 'stilgeboren'.

Tweede keer

Terwijl thuis opa en oma met de kindertjes op cadeautjes zaten te wachten, voltrok zich het babydrama. Voor Sabia de tweede keer dat ze na maanden zwangerschap te vroeg beviel. Voor Rafael het einde van de droom binnenkort een dochtertje te krijgen. Ook Damian, het zoontje van Rafael en Sylvie, was geschokt. Het mannetje (7) verheugde zich erg op de baby.

Volgens de roddelbladen is de ring teruggenomen door de juwelier. Het sieraad is 'besmet' met de verdrietige gebeurtenis. Sylvie 'was kapot van het nieuws'. "Dit drama overstijgt alles". De roddelbladen hopen dat de twee oude vriendinnen door de gebeurtenis weer een beetje naar elkaar toegroeien.

Ab en On

Hoe zit het nu met Albert Verlinde en zijn man Onno Hoes? Onno werd in een hotel gespot, terwijl hij het wel heel gezellig had met een knappe jonge jongen. De twee werden zoenend in de hotellobby vastgelegd.

Moeilijk voor Albert; het nieuws kwam natuurlijk ter sprake in RTL Boulevard. "Het was alsof hij zijn eigen dood moest aankondigen", trekt Privé de vergelijking. "We gaan vrolijk door,” probeerde Albert de situatie te redden. Maar zomaar zoenen met een 24-jarige, daar komen burgemeester Onno en Albert niet mee weg.

Privé weet dan ook te vertellen dat de relatie van de twee niet lekker loopt. Onno zit in Maastricht, Albert is druk met zijn werk. “De kans dat Albert in RTL Boulevard zijn eigen scheiding moet aankondigen, wordt door vrienden van het stel 'heel reëel' geacht", schrijft het blad. Het is dan ook niet zomaar een 'stormpje in een glas water', maar meer 'het deksel dat van de beerput is', schrijft het blad over de pikante 'tongzoen-affaire'.

Yolanthe top-vriendin

Je zou Yolanthe Cabau maar als vriendin hebben. Grote kans dat je dan een keer wordt meegevraagd op een reisje naar een leuk oord. In Story vertelt de voetbalvrouw dat ze vriendschap hoog in het vaandel heeft staan. Dat ze in Istanbul woont, mag de pret niet drukken. Ze neemt haar vriendinnen gewoon mee.

"Zo moest ik recent voor mijn werk naar Amerika", vertelt de brunette. "En toen vlogen mijn twee vriendinnen met mij mee". Het blad toont foto's van Yolanthe die met twee meiden aan het skateboarden is. In een heel kort broekje, met spijkerjasje en sweater. "Mensen verwachten dat ik een über-luxe leven leid en alleen maar aan champagne nip", deelt Yolanthe mee.

Maar het tegendeel is waar, volgens Yo. Alleen vertelt ze er niet bij wie de dure tickets voor haar vriendinnen bekostigt. Verder dreutelt Yo een beetje over baby's. Die zou ze graag krijgen. "Als de tijd daar is".

Eerst gaat ze gezellig haar reality-soap opnemen. Daarin krijgen we Yolanthe te zien die de hele wereld over reist. Voor haar sieraden-lijn, voor haar goede-doelen werk, voor haar acteerwerk. Maar een über-luxe leven leiden, dat doet ze niet. "Ik zit het liefst in joggingpak op de bank". En in een vliegtuig dus.

Niet alles goud

De geruchtenstorm rond Linda de Mols vriend is inmiddels wel gaan liggen. Jeroen zou hebben gescharreld met een 'echt Gooisch meisje' en Linda hebben bedrogen. Linda reageerde in haar tijdschrift dat de grond onder haar voeten wegzakte. Maar bewezen werd er niks en dus ebte het gerucht weer weg.

Toch weet Party en nog een paginaatje over de bekendste presentatrice uit te persen. Want terwijl meestal alles wat zij aanraakt in goud verandert, lijkt er nu iets te mislukken. Linda werkte mee aan de serie Love Hurts, over bedrogen vrouwen. Het wordt uitgezonden na Gordons Hotter than my daughter. Dat trekt twee miljoen kijkers, terwijl de serie van Linda nog geen half miljoen trekt. Een regelrechte kijkcijferflop dus.

Echt ernstig is het niet, weet Party. Want Linda gaat een tweede Gooische Vrouwen-film opnemen, met bijna de hele oude cast. Ook werkt ze aan een komedie, die de Familie Kruis gaat heten. Linda speelt één van de hoofdrollen.

Dat een deelnemer uit Miljoenenjacht een rechtszaak heeft aagespannen tegen het programma (hij drukte op de verkeerde knop en miste de hoofdprijs) is een klein tegenslagje. Maar ach, elk succes kent zijn keerzijde, schrijven ze vergoeilijkend.

Volendamse poffert

Ai, ai, moet de ex van Jan Smits zusje Monique zijn ontrouw bekopen? Volgens Privé is de overspelige Jeffrey afgetuigd door een boze echtgenoot. Enkele weken geleden gooide het Volendamse zangeresje haar vriend de deur uit. Hij was vreemdgegaan.

Onmiddellijk kwam de geruchtenstroom op gang. Jeffrey was vaker dan één keer vreemdgegaan en zelfs door een echtgenoot in het echtelijk bed betrapt.  Privé toont deze week een foto van de overspelige voetballer. Hij grijnst naar de camera, maar heeft twee enorme blauwe ogen. Volgens het blad is hij afgetuigd door een jaloerse echtgenoot. Een ferme Volendamse poffert op zijn ogen kreeg hij.

Jeffrey en de getrouwde vrouw zouden door de man zijn betrapt in het schuurtje naast de echtelijke woning. De man pikte het niet en ging Jeffrey te lijf. De -toen nog- vriend van Monique vluchtte, maar thuis bij Monique moest hij wel opbiechten hoe hij aan zijn blauwe plekken kwam. Hij kon direct zijn koffers pakken. In Volendam hoeft hij zich niet meer te vertonen. "Daar lusten ze hem -naast de haring- inmiddels namelijk rauw...." grapt het blad gemeen.