Politieagent David Oliver is boos op rapper Kanye West, daarom heeft hij hem een brief geschreven via Facebook. "Je bent zo misplaatst als maar kan", aldus de agent.

Oliver wond zich ontzettend op toen hij las dat de rapper zijn werk onlangs vergeleek met dat van mensen die bij de politie werken.

In zijn nieuwe show staat hij tijdens een aantal nummers op een soort bewegende berg. “Die berg is echt heel hoog. En als ik uitglijd... Je weet maar nooit. Ik denk er wel eens aan. En dan denk ik aan mijn gezin. Dat is hetzelfde als een politieagent, of iemand in de oorlog", aldus West. Maar volgens de agent heeft West geen idee waar hij over praat.

Oliver neemt de rapper met veel sarcasme op de hak."Omdat je in je leven als superster gewend bent geraakt aan veel geweld, moedig ik je aan om je carrière te laten voor wat het is en om je bij het leger aan te sluiten", aldus Oliver.

Volgens hem kan de rapper dan misschien naar bijvoorbeeld Afghanistan. "En als de Taliban je dan onder vuur neemt, kun je misschien gaan rappen. Ik weet zeker dat ze hun wapens laten vallen en dat ze zich overgeven."

"Jij kan waarschijnlijk alle oorlogen stoppen, al is het alleen maar omdat de vijand zo van je onder de indruk is", vervolgt de agent.