Demi Moore heeft naar verluidt haar verlovingsring, die ze jaren geleden kreeg van haar ex-echtgenoot Ashton Kutcher, verkocht. 

De 51-jarige actrice zou zich, na de afronding van hun scheiding vorige maand, willen ontdoen van alle herinneringen aan het mislukte huwelijk.

Een insider meldt tegenover het Amerikaanse blad Star dat Moore de 5-karaats diamanten ring, met een geschatte waarde van 250.000 dollar, onlangs verkocht aan een juwelier in Beverly Hills.

"Ashton brak haar hart. Alles wat haar aan hem herinnert, maakt haar verdrietig. En ze wil nu gelukkig zijn", aldus de bron.

Kutcher en Moore, die in september 2005 in het huwelijk traden, gingen in november 2011 uit elkaar na geruchten dat de 35-jarige acteur was vreemdgegaan. Kutcher vroeg in december 2012 een scheiding aan, maar die werd pas vorige maand officieel, na lang gesteggel over de verdeling van hun fortuin.

Sinds april 2012 is Kutcher samen met actrice Mila Kunis. Moore was tweemaal eerder getrouwd. In 1980 huwde ze Freddy Moore, maar scheidde vijf jaar later. In 1987 gaf ze Bruce Willis haar jawoord. Met de Die Hard-acteur heeft ze drie dochters. Dat huwelijk strandde in 2000.