Crystal Harris en Hugh Hefner voelen zich "gelukkiger dan ooit". Daarnaast beweert het 27-jarige blonde model dat de twee, ondanks het leeftijdsverschil van zestig jaar, samen nog steeds "heel veel plezier hebben".

Dat onthult Harris tegenover de camera's van Access Hollywood.

Harris en de 87-jarige Playboy-baas huwden vorig jaar op oudejaarsavond en volgens haar is hun relatie momenteel sterker dan ooit. De twee zouden oorspronkelijk in juni 2011 trouwen, maar de jonge Harris blies destijds de bruiloft op het laatste moment af.

Over die tijd zegt ze: "Ik was nog zo jong en ik durfde niet in het huwelijksbootje te stappen. Na een tijdje begon ik Hugh echter vreselijk te missen. Nu is alles veel beter dan voorheen. Ik krijg een soort liefde van Hef die ik nog nooit in mijn leven heb gevoeld."

Romantiek

Ondanks zijn hoge leeftijd blijkt Hefner nog steeds een romanticus. "Ja, hij is zeker romantisch, heel intiem", vervolgt Harris. "We geven echt veel om elkaar en we zijn ook beste maatjes. Ik merk helemaal niets van het leeftijdsverschil. We hebben gewoonweg heel veel lol samen."

Het stel leerde elkaar kennen tijdens een Halloweenfeestje in 2008 en begon in januari 2009 te daten.

Hefner was tweemaal eerder getrouwd. In 1949 huwde hij Mildred Williams, maar de twee scheidden in 1959. Vele jaren later gaf hij zijn jawoord aan Kimberley Conrad in 1989. Dat huwelijk hield stand tot 2010.