Koninklijk 'moetje' onthuld, Lieke's lange lover-lijst, nog geen ring voor Tatjana en de harde krullen van Roy Donders. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Twee maanden geleden trouwde Prins Jaime, zoon van Prinses Irene.

Bruid Viktoria droeg een trouwjurk van Claes Iversen, in 'empirelijn'. Waarom die verhoogde taille nodig was, blijkt uit foto’s in Privé. Daar vertoont zich deze week een heel erg zwangere Viktoria, met een babybuik die niet meer te verbergen is.

Een snel rekensommetje leert dat de bruid op haar trouwdag al zeker vier maanden zwanger moet zijn geweest. Niet helemaal "comme il faut", zo’n moetje, en zeker niet in koninklijke kringen. Vandaar dat de bruidsjurk het geheimpje nog niet prijsgaf.

Maar nu alles officieel is bezegeld en de 31-jarige Viktoria prinses is geworden, mag iedereen haar buik zien. In februari wordt de spruit verwacht en wordt Irene, zus van Beatrix, voor de vijfde keer oma.

Lieke's lange lijst

Lieke van Lexmond heeft weer beet. In Story lezen we over en zien we haar met haar nieuwste aanwinst, Bas van Veggel. Gezellig knuffelt het stel er voor de camera op los. "Ik ben zo happy", kweelt de soapie gelukkig. "Ik heb zelfs al een eigen setje sleutels. Ik ben heel vaak bij hem thuis".

Party is iets minder enthousaist. "Lieke spaart zonen van miljonair" koppen zij sarcastisch. Want inderdaad: een straatveger of timmerman komt nog niet in haar rijtje voor. Het zijn allemaal succesvolle, rijke mannen met wie Lieke aanpapt. Ook deze Bas zit goed in de slappe was. Hij werkt bij zijn vader, die een zeer rijke vastgoedhandelaar is.

Helaas voor Bas en Lieke is (schoon)papa aangeklaagd voor fraude en ligt er een miljoenenclaim. Bas moest noodgedwongen uit het bedrijf stappen. Ook is hij twee weken geleden gescheiden, dus zal hij wel alimentatieplicht hebben.

Hopelijk voor Lieke blijven er genoeg centjes over. Weekend verheugt zich inmiddels al op de mogelijke kinderen die Lieke en Bas zullen gaan krijgen. Na de lange rij rijkaards, zou dit dan eindelijk de ware moeten zijn.

Geen ring voor Tatjana

Ook 'Calendar Girl' Tatjana grossiert in rijke kerels. Deze keer heeft ze de 65-jarige miljonair Lex weten los te weken van zijn vrouw. Trots jubelde ze dat Lex en zij gaan trouwen en dat ze de bruidsjurk al ging uitzoeken. Prompt verscheen de 80-jarige (!!) officiële echtgenote Hannie in de pers.

Volgens Hannie waren Lex en zij nog gewoon getrouwd, ging hij wel vaker vreemd en zou Lex vanzelf bij haar terugkeren. Deze week echter maakt Tatjana in Story bekend dat Lex daadwerkelijk gescheiden is. Maar trouwen met Tatjana, daar begint hij nog even niet aan. De twee kersverse lovers hebben zich wel verloofd.

In Weekend vertelt de rondborsige actrice dat Lex wel een lastige man is. "Soms komt hij lomp over, maar het is zo'n goede ziel van binnen", verklapt ze.

En dat hij een dikke portemonnee heeft met 190 miljoen euro maakt natuurlijk heel veel goed. "Het is geven en nemen", vat Tatjana de relatie tussen de knappe vrouw en de rijke man kort en krachtig samen.

Roy Donders' harde krullen

Nieuwe ster aan het showbizzfirmament is Roy Donders, de "Stylist van het Zuiden". Op RTL heeft deze zonnebank-bruine Brabander een realitysoap die goed wordt bekeken.

En dat is niet vreemd, want het is hilarisch. Roy is vooral kapper van ‘harde lak-krullen’. Hele bussen haarlak spuit hij over zijn kapsels heen.

De dames zijn vooral woonwagenbewoonsters, kermisklanten en meiden uit volkswijken. Zij vinden zijn glitter en glamourstijltje fantastisch. Inmiddels zijn niet alleen zij meer fan. Eet Roy op tv een worstenbroodje, dan loopt het storm bij de lokale bakker. Prijst hij een glitterend fluwelen huispak aan, dan vliegt het de winkel uit. Roy zelf is nogal overdonderd door zijn succes.

Weekend rakelt op dat hij vorig jaar vaak niet eens zijn rekeningen kon betalen. Er werden zelfs incassobureaus op hem afgestuurd voor 150 euro. Nu krijgt hij een leuk salaris van RTL, loopt zijn winkel goed en komt hij om in het werk.

Dat vierde hij met de lancering van een eigen ‘huispakkenlijn’ en heel veel drank. De kater at hij de volgende dag weg met zijn geliefde worstenbroodjes. En zo kregen de kijkers weer gezellige oer-Brabantse waar voor hun geld.