Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Boulevard's Irene een schop onder haar RTL-kont krijgt, er kiekjes opduiken van de 'hete' familie Nistelrooy, Adam Curry 'bijna dood' was (maar nog niet helemaal), Linda de Mol kampt met motorpech en Paulien Huizinga een miljonair aan de haak slaat (en Irene niet). Lees mee in de bladen van deze week.

Doeii!

Je kunt van alles van Irene van der Laar zeggen, maar echt soepeltjes presenteert ze in elk geval niet. Bij RTL Boulevard hakkelt en stottert ze er op los en zit ze constant te giechelen. Volgens Story is dat de reden dat ze haar ontslag krijgt bij het programma. Een andere reden is dat ze zo gewoontjes praat over de met geld smijtende jetsetwereld waar ze zelf zo graag deel van uit zou maken. Dat 'wekt de irritatie van veel kijkers, die het zelf veelal moeten doen met een modaal jaarsalaris' aldus het blad. In Weekend wordt haar nog even anorexia aangerekend omdat de tv steeds dunnere sterren wil. Maar dat mag allemaal niet baten. Na de vakantie is het volgens Story: Doeiii, Ireen! Nog even iets positiefs om naar uit te kijken: in het nieuwe tv seizoen duurt Boulevard maar liefst een heel uur in plaats van drie kwartier.

Ruud en Leo

Tuurlijk, het kon niet uitblijven. Voetballer Ruud van Nistelrooy en Leontien zijn koud getrouwd, of hun huwelijksreis wordt alweer gefotografeerd. Het paar reisde af naar Mauritius om daar te genieten van de rust na het drukke huwelijk. In de meeste bladen zien we wel wat kiekjes van het kersverse paar, terwijl het op het strand wandelt. Niks bijzonders dus. Story echter heeft een èchte stiekeme foto waarop Leontien topless zont. Nou ja: zon-dè. De fotograaf is ontdekt, onmiddellijk bedekt Leontien haar bovenkant met haar handen en vlucht naar binnen. Voor de blijkbaar oververhitte redacteur het sein om een buitengewoon hitsig verhaal te schrijven over elke dag veel oesters, liefdeskriebels, tortelduifjes die niet van elkaar kunnen afblijven en oh la la wat er allemaal niet verder in de hotelkamer gebeurde. 't Is echt komkommertijd in bladenland, want met niks vullen ze een hele pagina.

Au!

Adam Curry heeft in het stof gehapt. Tijdens een jaarlijkse motorrace in De Achterhoek is de presentator/dj lelijk ten val gekomen. Hij reed een stukje op zijn 500CC motor en helaas: hij maakte een glijder. Adam zou Adam niet zijn als hij er niet een hele show van zou maken. En inderdaad: zijn 'acteerprestaties' scoren goed. Zowel in Party als Privé komen we de 'schokkende beelden' tegen van een gevallen Adam die zich voor de fotografen voor dood houdt. Hij was hard gevallen en lag minuten lang te kermen. Zelfs toen hij op een brancard werd afgevoerd, kreunde hij nog. Maar gelukkig stond zijn privé-helicopter al klaar en die vervoerde de gekneusde DJ naar zijn boerderij in België. Hij laat weten even niet meer te kunnen zitten, staan en zeker niet lopen. Story maakt zich nog even zorgen over Patricia, die aan een hartkwaal zou lijden. Zou dit 'schokkende nieuws' van Adam haar geen hartaanval bezorgen? Het blijkt allemaal erg mee te vallen en we verdenken Adam er erg van om lekker overdreven te hebben gereageerd om weer eens de interesse van de bladen op te wekken. Et voila: gelukt!

Bekijk video: Adam Curry komt lelijk ten val op Zwarte Cross
Modem/ Breedband

Linda's motorpech

't Is toch wat zeg. Ben je een ster, verdien je miljoenen en wat gebeurt er op je vakantie? Motorpech! Linda de Mol maakt momenteel een 'wereldreis' van vier maanden. Niet met een rugzakje en openbaar vervoer. Nee, het echtpaar (met kids) heeft allemaal luxe jetset oorden geboekt, vliegt eerste klas en kijkt niet op een paar centen meer of minder. Een van de onderdelen was volgens Privé een reis per luxe Camper door Australië. Maar helaas: de Camper had kuren. De waterpomp ging kapot, de ijskast begaf het (oh nee, lauw water drinken!) en toen begaf uiteindelijk de versnellingsbak het. Geen nood, bedacht Linda's man Sander. Hij huurde een helicopter en liet zijn familie naar een peperduur hotel op een romantisch eiland vliegen. Daar kon het ontspannen na de geleden ellende. Pfoeh, vakantie gered. En dan te bedenken dat gewone stervelingen urenlang in de brandende hitte op de ANWB moeten wachten als hun caravan het begeeft.

Ons kent ons

Er zijn van die mensen die altijd in de bladen staan, maar die een beetje in het 'B-circuit' opereren, zeg maar. Paulien Huizinga is er zo één. Je vraagt je altijd af wat het mens doet om van te leven, behalve alle party's aflopen en leuk poseren voor de roddelbladen. Deze Paulien, ooit Miss Holland en model voor de ontwerper Edgar Vos, heeft een nieuwe man aan de haak geslagen. Nou ja, nieuw: ze hebben alweer een paar jaar wat na de scheiding van Paulien's eerste man, een arts. En nu werd er getrouwd met nummer 2. Omdat het een rijke IT man betreft, was de bruiloft niet gespeend van enige glamour. Leco himself deed Pauliens haar, Estelle Gullit was er, de jurk was natuurlijk van Edgar Vos, Winston Gerstanovich was een smakelijke wannahave en Erica Terpstra voltrok hoogstpersoonlijk het huwelijk. In Saint Tropez, welteverstaan. Het feest vond plaats op een 80 meter lang jacht in de baai van Cannes, waar Lionel Richie optrad. In Story mogen we meegenieten van alle luxe en glamour. Het blad kopt nog dat het hier gaat om een 'peperduur' huwelijk, maar wij vinden dat Paulien een goede catch heeft gedaan met deze rijkaard. Daar zal Irene van der Laar (van wie altijd wordt beweerd dat ze een golddigger is en een rijke vent wil), best een beetje jaloers op zijn.