Onno Hoes, de man van Albert Verlinde, is zoenend gezien met een 24-jarige man. 

Dat meldde het SBS-programma Show Laat, dat foto's heeft van het zoenende stel in de lobby van een hotel in Maastricht.

De 52-jarige Hoes, de burgemeester van Maastricht, zegt geen relatie met de jongeman te hebben. "Het is een openbare gelegenheid waar we zaten, dus als ik iets te verbergen had, zou ik het zeker niet doen."

"Maar het is een heel goede vriend van me, met wie ik vaker uitga", reageerde hij tegenover Show Laat. "Ja, ik heb hem een kusje gegeven, maar dat zegt verder niets." Volgens Hoes kent Verlinde de jongen ook.

"Dus nogmaals, als het iets stiekems was, dan zouden we daar niet gezeten hebben. Het is gewoon een goede vriend van me, we hebben gegeten en een borreltje te veel gedronken, dat geef ik wel toe. En het was ook het moment, en dat was een beetje het emotionele eraan, in de week dat mijn vader overleden was."

Winston Gerschtanowitz

Winston Gerschtanowitz is niet echt geschokt van het bericht. "Ik vind dat een foto van een zoen een hoop dingen kan betekenen", reageert Winston bij radiozender 100% NL.

"Ik zag vanmorgen in de krant staan dat hij een andere man een zoen heeft gegeven, dat is wel iets anders dan vreemdgaan", aldus de presentator. Hij vindt het 'eerlijk gezegd' allemaal niet zo schokkend.

Andere gasten zouden de burgemeester hebben horen praten over zijn relatieproblemen met zijn man Albert, er zou zelfs over een scheiding zijn gesproken. Maar ook dit klopt volgens Gerschtanowitz niet.

"Ik ken die twee en ik weet hoe gelukkig ze zijn. Ik zie het absoluut niet gebeuren", aldus Winston over de geruchten. "Ik heb dat bericht geen seconde serieus genomen."