Nadat Sylvie Meis al toegaf vreemd te zijn gegaan met een piloot, lijkt het er volgens De Telegraaf op dat ook Rafael van der Vaart de lakens met een ander heeft gedeeld.

De voetballer zou vreemd zijn gegaan met actrice Nikkie Plessen, zo meldt de krant.

Bronnen dichtbij het stel geven te kennen dat Meis niet de enige schuldige is van het mislukte huwelijk. "Zij krijgt nu de schuld van alles. Maar dat is niet terecht. Rafael heeft zich net zo laten gaan met iemand die dat bovendien glashard durft te ontkennen."

Van der Vaart zou vlak nadat hij in 2011 opnieuw met Meis trouwde in Las Vegas tijdens een bruiloftsfeest van styliste Danie Bles de 28-jarige Nikkie Plessen tegen het lijf zijn gelopen.

Vriendengroep

Terwijl Meis al in bed lag werd het eerste, voorzichtige intieme contact tussen Van der Vaart en Plessen vastgelegd door beveiligingscamera's in de tuin van het hotel waar ze verbleven.

De gehele vriendengroep van het stel zou van die gebeurtenis op de hoogte zijn. Ook Meis, zo vertelt de bron. "Natuurlijk. Ze is niet gek. Echt iedereen wist ervan. Het was de rest van de bruiloft ook het gesprek. Maar ik denk dat Meis zich schuldig voelde over haar vreemdgaan en het daarom maar heeft laten gaan."

Geruchten

Vlak na de breuk tussen Meis en van der Vaart begin januari bekend werd, ging al het gerucht dat Plessen daar iets mee te maken zou hebben. Volgens een vriend van de familie deed "zij ontzettend haar best om Rafael om haar vinger te winden".

De presentatrice en haar vriend Ruben Bontekoe reageerden echter "verbijsterd" op dat bericht en ontkenden de "ongefundeerde internetroddels" stellig. Ze hebben sinds 2003 een relatie en kregen in 2010 een dochter.