Vin Diesel is naar de plek gekomen waar zijn The Fast and the Furious-collega Paul Walker zaterdag omkwam bij een auto-ongeluk. Diesel was daar om de fans te bedanken voor hun steun.

"Bedankt dat jullie die engel in de hemel willen laten weten dat jullie veel respect voor hem hebben", vertelde Diesel de fans.

De aanwezige politie stond de acteur toe om zijn verhaal via een luidspreker in een politieauto te vertellen. De toegestroomde fans luisterden aandachtig naar zijn verhaal en velen legden het moment vast met hun mobiel.

Een filmpje van de toespraak is te zien op de website van TMZ. "De liefde die jullie hem hebben laten zien, zal altijd bij me blijven."

Na afloop vroeg een verslaggever van TMZ aan Diesel hoe het nu verder moet met het vervolg van de film. "Ik kan momenteel over niks anders nadenken dan over het feit dat ik net een naaste heb verloren", zo zei de acteur.

Bekijk de speech van Vin Diesel:

Facebook

Diesel liet eerder al via Facebook weten dat hij zijn collega nooit zal vergeten. "Ik zal altijd van je blijven houden Brian, je was als een broer voor me zowel op het scherm als daarbuiten", schreef hij. Met Brian doelt de acteur op Brian O'Conner, het personage dat Paul Walker speelde in The Fast and the Furious.

Paul Walker verongelukte zaterdag toen hij en een vriend weggingen na een liefdadigheidsevenement. De vriend zat achter het stuur van de Porsche Carrera GT. Om nog onbekende reden raakte deze de macht over het stuur kwijt en ramde met hoge snelheid een boom en een lichtmast. Ook hij overleefde het ongeluk niet.