Marly van der Velden vond het niet moeilijk om bloot voor de camera te staan. "Ik heb er gewoon niet te veel over nagedacht."

De Goede Tijden Slechte Tijden-actrice ging uit de kleren voor het kerstnummer van Playboy.

"Het voelde gewoon meteen goed, helemaal niet ongemakkelijk of vreemd", aldus Van der Velden in een interview met NU.nl.

"Ik zie het eigenlijk niet als een foto van mijzelf, maar gewoon een foto van een mooie vrouw. Ik ben er ook niet zo mee bezig, ik zie wel wat anderen er van vinden."

De actrice zegt überhaupt niet te veel na te hebben gedacht over de fotoshoot. "Pas in het vliegtuig op weg naar Ibiza dacht ik: nu wordt het wel heel echt. Eenmaal op locatie ging het allemaal zo geleidelijk. Heel prettig", vertelt de actrice.

Geld

Van der Velden is momenteel niet alleen te zien in GTST, ze speelt ook een rol in de SBS-soap Verliefd op Ibiza. De drukbezette actrice heeft het geld dat de foto's haar opbrengen dan ook niet echt nodig.

"Het is een leuke bijkomstigheid, maar daarvoor moet je het gewoon echt niet doen. Volgens mij zie je het aan de foto's als iemand denkt: hier ga ik eens even geld mee verdienen."

De actrice zegt een tweede shoot voor Playboy niet uit te sluiten. "Ik zeg nooit nooit."

Het kerstnummer ligt vanaf 4 december in de winkels.