Gerard Joling is toch het slachtoffer geworden van mislukte plastisch chirurgie. Volgens Albert Verlinde is het gezicht van Joling door de ingreep blauw en gezwollen.

Dit vertelt Verlinde dinsdag bij Mattie & Wietze op Q-Music.

Joling zou zich niet alleen schamen voor zijn gezicht, maar ook voor het feit dat de medische misser zijn eigen schuld is.

De zanger zou in korte tijd twee ingrepen hebben laten doen, wat eigenlijk niet mag. Dat had Joling volgens Verlinde moeten melden bij de instelling waar hij de tweede ingreep liet doen.

Woensdag 11 december staat Joling samen met Gordon in een grote liveshow op RTL4. Joling hoopt dat zijn gezicht tegen die tijd voldoende hersteld is om op televisie te verschijnen. 

Gerucht

Maandagavond meldde Verlinde nog tijdens RTL Boulevard dat het om een gerucht ging. In de uitzending las Verlinde een sms voor van Joling waarin de zanger vertelde dat het gerucht onzin is en hij een ontstoken kaak heeft. 

Na de uitzending werd Verlinde gebeld door een bron die hij naar eigen zeggen voor de "volle 100 procent vertrouwt". "Dit is het echte verhaal over Gerard Joling", aldus Verlinde.