Sylvia Hoeks heeft sinds twee maanden weer een relatie. Met wie de actrice gaat, wil ze niet zeggen. Wel geeft ze aan dat het niet om een bekend iemand gaat.

"We hebben het heel leuk samen", vertelt Hoeks in gesprek met WTF.nl. "Hij is één van de meest positieve personen die ik ken op deze planeet. Een heel open en creatief mens."

Hoeks, die vanaf deze week in de bioscoop te zien is in de film Bro’s Before Ho’s, wil de naam van haar partner niet onthullen. "Er zijn maar heel weinig mensen met zijn naam en het is toch iets uit mijn privéleven."

Aan het begin van dit jaar zette ze na acht jaar een punt achter haar relatie. De 30-jarige actrice is nog goed bevriend met haar ex-vriend, zegt ze. "Ik heb dankzij hem veel lessen van de liefde geleerd en ik houd er uiteindelijk een mooie vriendschap aan over."

"Mijn periode als single was heel fijn. Het rare is dat toen de relatie afliep, ik meer mezelf werd. Ik kreeg ineens een spiegel voorgehouden en besefte dat ik een moeilijk mens voor mezelf was. Nu kan ik veel meer om mezelf lachen."