De moeder van Kim Kardashian is naar verluidt erg boos over de nieuwe videoclip van Kanye West. Kris Jenner zou vinden dat de realityster zichzelf en haar familie voor paal zet.

In de controversiële clip bij het nummer Bound 2 zit Kardashian topless met West op een motor, terwijl de vader van haar kind onder meer rapt over triootjes.

Jenner kreeg de beelden twee dagen eerder te zien dan de rest van de wereld. Insiders vertellen aan Heat Magazine dat de presentatrice en zakenvrouw toen al door het lint ging.

"Kris zei tegen haar dochter dat de videoclip nog erger is dan de sekstape die Kim en haar ex-vriend Ray J. samen maakten, omdat die tape alleen voor hun ogen bedoeld was", aldus de ingewijde. "Kris begon te huilen en zei dat het beschamend was om te zien dat haar dochter werd gedwongen zichzelf zo te vernederen."

Geloofwaardigheid

Kardashian zou haar geloofwaardigheid daardoor in één klap zijn verloren. Ook zusjes Kourtney en Khloé zijn er allesbehalve blij mee, stelt de anonieme bron. "Kourtney heeft Kim gezegd dat ze de clip walgelijk en respectloos vindt ten opzichte van haar familie. Ze vraagt zich echt af waarom Kim eraan mee heeft gewerkt."

Er wordt gevreesd voor schade aan het merk Kardashian, waarmee door de dames ontzettend veel geld wordt binnengeharkt. Jenner en de anderen zouden het er niet bij laten zitten. "Ze overwegen een interventie. De familie denkt dat Kim het erg moeilijk heeft en behoorlijk de weg kwijt is sinds de geboorte van baby North.''