Sylvie moet bekennen, Yolanthe’s glamourleventje, Linda de Mol krijgt financieel broertje, Sabia weigert trouwring en crisis in Huize Römer-Schuurman. Kortom: lees mee in Party, Privé, Story en Weekend van deze week.

Al in 2010 heeft Sylvie Meis haar toenmalige man Rafael van der Vaart bedrogen. De 'lover' is een KLM-piloot, met wie ze een paar maanden een affaire had. Omdat deze piloot zijn verhaal aan een Duits blad heeft verkocht, moet nu ook Sylvie met de billen bloot. Dat doet ze in Privé.

Maar liefst negen pagina’s lang mag mevrouw Meis uitleggen waarom ze in bed belandde met de piloot. Het antwoord is omdat ze door haar borstkanker onzeker was over haar uiterlijk. Volgens de piloot moest ze ‘het’ dan maar met hem doen, zodat ze zich weer aantrekkelijk en sexy kon voelen. Sylvie vond dit redelijk klinken en voor ze het wist, "waren we in een hotel beland en was het gebeurd". Rafael vergaf haar, ze gaven de relatie nog een keer een kans.

Inmiddels zijn ze toch gescheiden en heeft de piloot zich ontpopt tot stalker. Hij wilde Sylvie zelfs afpersen. Uiteindelijk verkocht hij zijn verhaal aan een tijdschrift en moest Syl de affaire wel opbiechten. In Privé probeert ze het zó te draaien dat het lijkt alsof de piloot misbruik van haar heeft gemaakt in haar meest kwetsbare periode. Leuk bedacht, maar omdat er steeds meer verhalen opduiken over La Meis met meerdere lovers, trappen we er mooi niet in.

Yolanthe’s 'real life soap'

Voetbalvrouw Yolanthe is al even niet meer op de buis geweest. Daar heeft ze iets op bedacht, weet Party. De brunette heeft een cameraploeg laten invliegen om haar leven te filmen. SBS gaat de glitter en glamour van het leven in Istanbul als 'real life soap' uitzenden.

Party heeft zijn bedenkingen of dit wel zo’n verstandige zet is van Yolanthe. Bij Frans Bauer pakte het goed uit - half Nederland weet zich nog te herinneren hoe de familie eten bij de lokale Chinees bestelde. Patricia Paay en Adam Curry maakten ook een serie. Dochter Christina zegt dat ze nog altijd is getraumatiseerd door de camera’s die alles volgden. En bij Patty Brard eindigde het in een scheiding van René Muthert.

Volgens Patty’s dochter Priscilla reageerde iedereen thuis te theatraal omdat er draaiende camera’s op hen waren gericht. Ook Yolanthe zelf was te zien in Gewoon Jan Smit. Als vriendin van de zanger was ze veelvuldig in beeld. Party vraagt zich echter of of het een echte 'real life'-serie wordt, waarin we Yolanthe zonder make-up zien en ze met Wesley ruzie maakt. Wel verwachten ze dat Yolanthe op een zeker moment met een zwangerschapstest zal zwaaien. We wachten in spanning af!

Goor en Lin

Linda de Mol is al jaren de meest verdienende tv-persoon van Nederland. Er wordt gezegd dat ze ruim een miljoen per jaar vangt voor haar optreden voor de camera. Volgens Party krijgt Linda er financieel een ‘broertje’ bij. Het blad meldt dat Gordon een megacontract heeft getekend bij RTL.

In één klap is hij daarmee de best betaalde presentator van die omroep. Het geld wordt verdiend met reclameblokken. Omdat Goor miljoenen kijkers trekt, staat daar een zeer riante beloning tegenover. Programmabaas Erland Galjaard denkt zelfs aan een 'personalityshow' waarin Gordon beroemde buitenlandse gasten mag ontvangen.

Hopelijk voor Erland blijft Gordon nog jarenlang zijn valse nichtengrappen uit zijn mouw schudden. En wordt het tv-publiek niet moe van zijn platte opmerkingen en bijdehante teksten. Gordon kan in elk geval een lekker bedrag op zijn rekening bijschrijven en lacht daarmee het hardst van allemaal.

Sabia weigert ring

Sabia Engizek  zal voorlopig niet met Rafael trouwen, weet Story. Niet dat de voetbalvrouw niet graag wil. Maar vanwege haar zwangerschap komt het niet goed uit. "We hebben genoeg aan ons hoofd met de zwangerschap en het mogelijke risico" laat Sabia weten.

Het gerucht ging dat Rafael en Sabia op 2 januari aanstaande wilden trouwen. Dat spreekt Sabia dus tegen. De scheiding met Sylvie is afgerond en Rafael is vijf miljoen euro armer. Maar er blijft vast genoeg geld over om Sabia een mooi, zorgeloos leven te geven. 

Dus trouwen: ja, maar nu nog niet. Eerst de baby. En dat is voor een voetbalvrouw natuurlijk de beste garantie voor een leven lang alimentatie. Ook al zegt een 'familielid' van Sabia in Story dat het tussen Rafael en haar om echte liefde gaat: "Ze passen perfect bij elkaar."

Crisis Katja en Thijs

Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer hebben huwelijksproblemen, weet Weekend. "Showbizzhuwelijk ligt onder vuur", koppen ze. Het lijkt mee te vallen: "Niet dat de potten en pannen door huize Römer-Schuurman vliegen, maar de passie is er wel vanaf." De twee acteurs zouden het te druk hebben met hun werk.

Ook zou Thijs moeilijk kunnen omgaan met “Verhalen uit de derde hand, zeg maar roddels uit hun vriendenkring,” weet een bekende van het showbizzkoppel. Graag hadden wij willen weten wat dat dan voor roddels zijn (affaires, vreemdgaan, overspel?), maar dat schrijft Weekend helaas niet.

Dat Katja deze zomer alleen met dochtertje Sammie op vakantie ging, is olie op het geruchten-vuur. Thijs was druk met opnames voor de serie Moordvrouw en moest zijn gezin in de steek laten. Weekend toont foto’s van het echtpaar met hun kindje. Ze brachten kleine Sammie voor een logeerpartijtje naar oma Römer. "Katja en Thijs hadden op die manier even alle tijd voor elkaar" hoopt het blad op een verzoening.