De band tussen actrice Courteney Cox (49) en haar ex David Arquette (42) is niet zo vriendschappelijk meer na zijn onthulling dat zijn nieuwe vriendin zwanger is. 

"Courteney was gechoqueerd toen ze hoorde dat Christina een baby verwacht, omdat David nog steeds worstelt met zijn alcoholverslaving", zei een bron tegen RadarOnline.

De voormalige Friends-ster, en moeder van hun enige kind Coco (9), heeft "de grootste moeite om iets positiefs te zeggen over Arquettes besluit om meer kinderen te krijgen", aldus de bron.

"Vooral omdat hij ook een belangrijke rol wil vervullen in het leven van dochtertje Coco als vader."

Volgens de bron was de zwangerschap van Arquettes vriendin, Entertainment Tonight-verslaggever Christina McLarty, een totale verrassing voor zijn ex en zijn dochter. "Ze moeten dit nieuws van een paar weken geleden nog steeds laten bezinken."

Mede-eigenaren

Volgens meerdere bronnen is McLarty ongeveer vier maanden zwanger. Arquette gaf eerder toe dat hij weer flink drinkt. Ondertussen zien hij en Cox elkaar dagelijks als mede-eigenaren van hun goedlopende productiebedrijf.

Arquette zei een paar weken geleden dat Cox niet meer uitgaat met acteur Brian van Holt, maar dat ze met een andere man is. Volgens de bron van RadarOnline heeft Cox op dit moment niemand die ze voldoende vertrouwt om een huishouden mee te runnen. "Dat niveau van vertrouwen heeft ze alleen met David."