Brad Pitt (49) en Shia LaBeouf (27) hebben door hun verschillende manier van werken geen hechte vriendschap kunnen smeden op de filmset. 

Dat meldt Splash News.

Pitt houdt ervan om tussen de opnames door wat grappen te maken met de acteurs en andere medewerkers op de set. LaBeouf blijft echter de hele dag in zijn rol.

"Brad wil zich graag wat vermaken op de set", aldus een ingewijde. "Maar Shia is ongelooflijk serieus als het op zijn werk aankomt." 

De beide acteurs wilden al jaren samenwerken. "Ze hebben lang gezocht tot ze het juiste project vonden en ze waren allebei enthousiast over de Tweede Wereldoorlogthriller Fury." 

De film gaat over de bemanning van een tank, tijdens de laatste weken van de oorlog. Fury draait over een jaar in de bioscoop.

Jonah Hill

De bron wil benadrukken dat Pitt nog wel steeds bijzonder onder de indruk is van LaBeoufs acteertalent. "Maar de martelgang die Shia zichzelf oplegt, draagt niet bij aan de vriendschap. Brad is een relaxte vent die heel anders werkt dan die jonge gast." 

Pitt vindt het leuk om met jonge acteurs te werken en hoopte met LaBeouf een nauwe band te krijgen, net als met Jonah Hill tijdens de opnames van Moneyball in 2011.