De burgemeester van de Australische stad Gold Coast is woedend op Justin Bieber omdat de Canadese zanger graffiti heeft gespoten op de muur van een hotel.

Dat meldt persbureau AFP.

De burgemeester van de stad noemt het "erg, erg dom" en heeft een schoonmaakpakket naar het desbetreffende hotel gestuurd om de muurschildering te verwijderen.

"Als een normaal persoon dit had gedaan had die tachtig tot honderd uur taakstraf gekregen", aldus de burgemeester.

Pacman

Bieber zou de tekening van een pacman-spookje 's nachts na een uitverkochte show in Brisbane op de muur hebben gespoten.

Het hotel zelf lijkt minder moeite te hebben met de muurschildering. Niet lang nadat Bieber een foto van zijn werk op Instagram plaatste, noemde het hotel het een "een kunstwerk ter ere van zijn verblijf". Het kunstwerk is echter verboden omdat het in publiek zicht staat.

Terugkomen

Hoewel de zanger inmiddels vertrokken is naar Sydney, wil de burgemeester graag dat hij terugkomt om zijn troep op te ruimen. "Doe wat je moet doen in Sydney en kom daarna terug. Dan geef ik je een kans om het schoon te maken", aldus de burgemeester.

De Canadese zanger lijkt een nieuwe hobby gevonden te hebben. Eerder in november werd Bieber ook al betrapt op het bespuiten van een Braziliaans gebouw.