Lamar Odom eist tien miljoen dollar (ruim 7,3 miljoen euro) van Khloe Kardashian en haar trouwring van meer dan een half miljoen euro als het tot een scheiding komt. 

National Enquirer meldt dat Odom alleen dan zijn mond wil houden over wat er achter de schermen van Keeping Up with the Kardashians gebeurt.

"Kris en Khloe zijn erg bezorgd over Lamar", vertelt een bron aan het Amerikaanse roddelblad. "Hij is een dwarsligger, weet veel van de vuile was van de familie en hij heeft niets te verliezen."

Mocht Odom onthullen hoeveel er nep is aan de realityserie, dan zouden de Kardashians allerlei problemen krijgen waar ze niet op zitten te wachten, denkt de insider.

Odom zou bereid zijn om de reputatie van de jongste Kardashian op te blazen door te praten over hun seksvideo. Ook zou hij een boekje open willen doen over hoe ze zijn familie uit elkaar heeft gedreven.

Moeder en manager Kris Jenner eist volgens National Enquirer dat Odom een geheimhoudingsverklaring tekent, maar hij weigert te tekenen tot hij zijn geld heeft.

De basketballer zou kampen met een alcohol- en drugsverslaving en daarom zou zijn vrouw van hem af willen. Sinds de eerste berichten over de verslaving zijn de twee amper nog samen gezien.