Casper Smart ontkent dat zijn relatie met Jennifer Lopez is een crisis verkeert, maar geeft toe dat de romantiek tussen de twee momenteel op een laag pitje staat wegens het drukke werkschema van Lopez.

Dat verklaarde de 24-jarige danser tegenover People.

Smart reageert in het tijdschrift op de geruchten dat de liefde tussen de twee de laatste tijd flink bekoeld zou zijn.

"Het klopt dat we recentelijk niet veel tijd hebben gehad voor romantische uitjes, maar dat wil niet zeggen dat we in een relatiecrisis zitten. We hebben nog steeds veel lol samen", aldus Smart.

Smart, die tevens de choreograaf van Lopez is, brengt veel tijd met zijn twintig jaar oudere vriendin door in de dansstudio.

Daarover zegt hij: "Dansrepetities moet je zien als onze uitjes. We oefenen soms tot 3.00 uur in de ochtend, maar we hebben er allebei veel plezier in."

Eerbetoon

Lopez, die een vijfjarige tweeling heeft met haar ex-man Marc Anthony, bracht afgelopen zondag nog een eerbetoon aan wijlen salsakoningin Celia Cruz tijdens de American Movie Awards in Los Angeles. Daarnaast zit ze middenin de opnames van de film The Boy Next Door.

Een ingewijde meldde eerder dat Lopez van plan was om Smart te dumpen omdat de 'vonk’ in hun tweejarige relatie zou zijn verdwenen.