Nick Carter is al twintig jaar een Backstreet Boy maar weet pas een paar jaar waar de hits van de boyband echt over gaan. 

"Ik heb heel lang niet in het huwelijk geloofd", zegt Carter, die in februari op z'n knieën ging voor fitnessexpert en actrice Lauren Kitt.

"Het hele liefdesverhaal klopte pas toen ik mijn verloofde ontmoette. Het merendeel van onze nummers gaat over de liefde. Ik zong er jarenlang over, maar geloofde er niet echt in. Maar dat is nu wel anders."

De 33-jarige Backstreet Boy trouwt waarschijnlijk in april. "Ik ben niet zenuwachtig. Ik denk dat ik klaar ben voor die verandering. Ik ben klaar voor iets nieuws in mijn leven."

Carter zoekt naar eigen zeggen een nieuw doel. "Ik zit al vanaf mijn twaalfde in deze wereld en heb alles al meerdere keren meegemaakt. Dan is het fijn iets nieuws te hebben."

Wat het geheim van een goed huwelijk is, weet Carter nog niet. "Maar ik denk dat je vooral van iemand moet houden. En je moet het gevoel hebben dat je de rest van je leven niet meer zonder die persoon kunt. Dat gevoel heb ik."

Vrijgezellenfeest

Voordat Carter voor het altaar staat, willen de andere boys een groots vrijgezellenfeest voor hem organiseren. "We moeten wel iets doen", vindt Kevin Richardson. "We moeten even een datum prikken, even uitzoeken waar we dan zijn met onze tournee", vult Howie Dorough aan. 

Richardson weet al waar hij Carters vrijgezellentijd wil afsluiten, in Thailand. "Misschien moeten we maar naar Bangkok, net als in The Hangover", grapt de oudste Backstreet Boy.

Bekijk beelden: