George Clooney is gewoon nog vrijgezel. De acteur heeft laten weten geen relatie te hebben met advocate Amal Alamuddin.

Clooney werd de afgelopen drie weken aan drie verschillende vrouwen gekoppeld: advocate Alamuddin, actrice Katie Holmes en model Monika Jakisic.

"Drie verschillende verhalen in drie weken tijd. Ik lijk wel een atleet met al die vrouwen", aldus de acteur tegen People.

"Maar nee, natuurlijk is dit niet waar. Alles is verzonnen", vervolgt hij.

De manager van Clooney laat aan het blad weten dat de acteur normaal gesproken niets kwijt wil over zijn persoonlijke leven, maar in dit geval een uitzondering maakte.

Rust

"Alle drie de dames werden door de pers lastig gevallen vanwege hun vermeende relatie met George. Hij vond dat Amal gewoon haar werk moest kunnen doen, dat Katie wel eens toe was aan een pauze van de pers en hij heeft helemaal genoeg van alle roddels rondom hem en Monika", aldus de manager.

Clooney werd afgelopen week samen gezien tijdens een 'romantisch' etentje met Britse topadvocate Amal Alamuddin. De advocate werkt momenteel onder anderen voor Julian Assange.

Eerder dit jaar werd bekend dat de relatie die Clooney met Stacy Keibler had over is. De acteur had eerder relaties met Renée Zellwegger, Italiaanse actrice Elisabetta Canalis en Kelly Preston.