Jessica Simpson voelt zich een stuk beter over zichzelf. De zangeres is een groot deel van de kilo's kwijt die ze tijdens haar zwangerschappen aankwam.

"Ik zit nu een stuk beter in mijn vel", zegt Simpson in een interview met weblog Mommy Feed. De zangeres beviel in 2012 van dochter Maxwell en kreeg afgelopen juni zoon Ace.

Simpson kwam vooral tijdens haar eerste zwangerschap veel aan. "Toen ik zwanger was van Maxwell dacht ik niet aan het feit dat ik aankwam", zegt de 33-jarige zangeres.

"De eerste keer dat ik weer op de weegschaal stond, zag ik een getal waar ik nooit aan had gedacht. Dat was de harde waarheid."

Eetpatroon

Simpson was zich tijdens de zwangerschap van zoon Ace meer bewust van haar eetpatroon. "Ik kwam niet zo veel aan omdat ik beter wist."

De zangeres verloor de kilo's door een afvalpraatgroep die ze samen met vriendinnen vormt. "We vieren elkaars overwinningen en hebben het over uitdagingen en hoe we daar mee om kunnen gaan."

Steun

Ook Simpsons verloofde, voormalig American football-speler Eric Johnson, steunt haar. "Het fijne aan Eric is dat hij toen hij nog American football speelde ook heel erg bezig was met zijn gewicht. Hij kent het proces van aankomen en afvallen en dat helpt enorm."

Ook geeft hij de zangeres genoeg complimenten. "Hij houdt van me en hij zorgt ervoor dat ik mezelf mooi vind. Hij is geweldig."