Virginia, de vriendin van Peter Jan Rens, is wederom zwanger. 

Eerder dit jaar kreeg de 42 jaar jongere vriendin van de oud-presentator een miskraam. "Het is nog pril, maar ik voel aan alles dat het dit keer goed gaat", vertelt de 63-jarige Rens aan Story.

"Eigenlijk zou ik het voor mij moeten houden, want het is nog in het beginstadium", zegt de voormalig presentator tegen het weekblad.

"We hebben het kortgeleden ontdekt. We hadden afgesproken dat we het vanwege onze eerdere miskraam pas over drie maanden zouden vertellen, maar ik kan het niet langer verzwijgen. We zijn door het dolle heen. Wie weet krijg ik een zoon, dat zou ik fantastisch vinden!", aldus Rens.

Oudste BN'er

De presentator heeft in interviews wel vaker laten blijken dat hij graag nog eens vader zou willen worden. Rens grapte onlangs dat hij Rob de Nijs, die op zijn 69ste nog vader werd, voorbij wilde streven en de oudste BN'er wilde worden die een kind kreeg.

"Ik heb eigenlijk geen zin om nog zeven jaar te wachten'', zei Rens destijds. ''Misschien moet Rob zijn record maar mooi houden.''

Meneer Kaktus

Rens, die vooral bekend is van het typetje Meneer Kaktus en diverse spelprogramma's presenteerde, heeft al een dochter uit een eerdere relatie. Lutein werd onlangs 33 jaar.

Ook Virginia is al eerder moeder geworden, zij is de ouder van de 6-jarige Jay. De twintiger werd op haar veertiende per ongeluk zwanger, waarna haar moeder de voogdij van Jay op zich nam. Sinds Virginia geen contact meer met haar moeder heeft, ziet ze haar zoon ook niet meer.