Miryanna van Reeden (46) treurt nog steeds om de relatie die ze drie jaar geleden verbrak.

De Argentijnse cameraman Gustavo kreeg geen verblijfsvergunning en dus bleek hun liefde onmogelijk. "Mijn ratio regeerde. Hij moest verder in zijn leven, ik ook." Maar de liefde is er nog steeds. 

"We zitten nu nóg te huilen aan de telefoon", zegt Van Reeden in De Telegraaf. De actrice heeft alles geprobeerd om Gustavo te vergeten.

"Ik heb gedatet, geprobeerd me open te stellen voor andere mannen. Omdat het toch niet zo kan zijn dat er maar één dekseltje is dat op een potje past? Maar die theorie lijkt niet te kloppen met de werkelijkheid."

De actrice, bekend uit series als Julia's Tango en Onderweg Naar Morgen, vertelt in het interview het hart van haar geliefde gebroken te hebben. "En ik krijg hem zelf ook niet uit mijn gedachten. Hij wil dat ik met vakantie naar hem toe kom."

'Fijn leven'

"Ik heb een heel fijn leven. Ik heb fijne vrienden en lieve ouders", gaat ze verder.

"Maar dit gemis blijft. Mensen vermoeden dat ik over de breuk heen ben. Het is immers al zo lang geleden. En dat is ook logisch. Maar we zijn nog steeds stapelverliefd. Gustavo belde eind augustus op mijn verjaardag. En we hebben contact op Facebook." 

Volgens Van Reeden is de liefde die zij en Gustavo voor elkaar voelen simpelweg te sterk om afscheid van te nemen. "Ik heb geprobeerd dat allemaal af te kappen. Ik ben een volwassen vrouw. Maar ik heb nog steeds geen ander, hij ook niet. Maar het kán dus niet. Dat zeg ik aldoor tegen mezelf."

De actrice zegt de hoop dat het toch nog goed komt met haar en Gustavo nog niet te hebben opgegeven. "Als ik over hem praat, voel ik vlinders en maakt mijn hart een sprongetje. Ik had er geen rekening mee gehouden dat liefde zo sterk kon zijn. Maar hoop doet leven."