Renate Verbaan doet haar best om ervoor te zorgen dat haar kinderen niet te verwend worden. "Die van ons zijn drie en vijf en hebben een riant leventje."

Dat vertelt de 34-jarige presentatrice aan 100% NL Magazine. "Ik waak ervoor om twee verwende monsters te krijgen."

Verbaan wil haar kinderen leren dat anderen het moeilijker hebben dan zij. "Ik vind het belangrijk om ze er op een gegeven moment ook bewust van te maken dat het anders had kunnen zijn", legt ze uit.

"Ze zijn nu te klein om de wereldproblematiek op de schouders te leggen, maar de oudste leg ik al wel spelenderwijs uit wat ik doe op mijn reizen voor Unicef", zegt Verbaan, die ambassadrice is voor de organisatie.

Verbaan vindt het erg belangrijk om tijd vrij te maken voor haar man Winston Gerschtanowitz. "Het is volgens mij goed voor de relatie als je ook weer even alleen met elkaar bent."

Groot feest

Beau van Erven Dorens vertelt in het blad ook over zijn relatie en kinderen. Hij is getrouwd met Selly en vindt het net als Verbaan belangrijk om tijd vrij te maken voor je partner. "Als wij merken dat we door de drukte langs elkaar heen leven, ondernemen we meteen actie."

De 42-jarige presentator vindt het met zijn vier zonen thuis 'een groot feest'. "Ze hebben allemaal een ander karakter, maar het zijn schatjes", omschrijft hij.

De taakverdeling tussen hem en zijn vrouw is volgens Van Erven Dorens erg traditioneel. "Ik pak de vaderrol op zoals dat hoort. Ik ben dus degene die ze extra zakgeld of snoep geeft of ze meeneemt om vuurtjes te stoken."