Kim Kardashian en Kanye West zullen waarschijnlijk volgend jaar zomer in het huwelijksbootje stappen. Volgens de rapper wordt de bruiloft enorm.

Dat vertelt West in een interview met het Amerikaanse radiostation Power 106.

De rapper moet naar eigen zeggen zijn verloving overstijgen en heeft wel een idee hoe hij dat gaat doen. "Straaljagers", aldus West.

West geeft toe redelijk zenuwachtig te zijn geweest om de moeder van zijn dochter North ten huwelijk te vragen. "Ik wilde gewoon dat alles perfect zou zijn."

Volgens de rapper wist Kardashian dat hij haar ten huwelijk zou vragen. "Ze wist alleen niet wanneer. En voor mij was het heel belangrijk dat ik de perfecte ring had."

Wachten

De ring van juwelier Lorainne Schwartz was net op tijd klaar. "Ik heb drie ringen laten maken bij drie verschillende juweliers. De uiteindelijke ring heb ik vier uur voor ik Kim ten huwelijk zou vragen nog aan laten passen."

West vertelt in het interview dat hij eigenlijk meteen al wist dat hij met Kardashian wilde trouwen. "Ik wist het vanaf het moment dat ik haar voor de eerste keer zag. Ik moest alleen wachten tot zij klaar was met haar andere relaties."