Kelly Osbourne kan het niet waarderen dat Lady Gaga haar zondagavond een verjaardagstaart aanbood. De zangeres gaf de taart aan Osbourne's moeder Sharon tijdens de opnames van X Factor UK.

"Ik wil niet ondankbaar zijn, maar waarom zou je me een taart sturen via mijn moeder in een land aan de andere kant van de wereld?", vroeg Osbourne zich af via Twitter.

Osbourne en Gaga maken al langer ruzie via sociale media, maar de poging het goed te maken met taart werd niet goedgekeurd door Osbourne, die zondag 29 werd. "Hypocricy", schreef de realityster verder bij een foto van de taart, gevolgd door de tweet "Stefani stop it!", waarin ze de zangeres met haar echte naam aanspreekt.

Osbourne zette haar Twitter-tirade voort met de opmerkingen "Je loopt zo ver achter dat je denkt dat je de eerste bent", en "Ik hou van een toetje, maar ik heb liever de waarheid".

Lady Gaga reageerde met een aardig bericht: "Het was bedoeld als een poging tot vrede. Gefeliciteerd."

De twee vrouwen hebben ruzie sinds Lady Gaga tijdens de London Fashion Week op televisie verscheen in een burka en Osbourne dit belachelijk maakte.