Khloé Kardashian is woedend over de roddels die over haar jongere halfzusjes Kendall en Kylie Jenner worden verteld.

"Ik ben het kotsbeu dat mensen onzin over mijn familie vertellen", schreef ze zondagavond op Twitter.

Zaterdagavond was Kardashian met haar zus Kim bij een concert van de verloofde van haar zus, Kanye West. Ook Kendall (17) en Kylie Jenner (16) waren daarbij. Nadat Khloé Kardashian een foto van het avondje uit deelde werd er gezegd dat de tieners in een nachtclub waren. Eerder deden soortgelijke verhalen de ronde.

"Gisteravond deelde ik een foto van mijn kleine zusjes bij een concert, niet in een club", verduidelijkte Khloé Kardashian via Twitter. "Hou toch op van het ergste uit te gaan! Probeer ons niet te maken wat we niet zijn, dat gaat niet lukken. Veroordeel ons als je wil, maar hou mijn kleine zusjes erbuiten!"

Vorige week gebruikte Kendall Jenner zelf ook al haar Twitter-account om duidelijk te maken dat de verhalen dat zij en haar zusje met valse identiteitsbewijzen het nachtleven ingaan niet kloppen.

De gezusters Jenner werden er daarnaast van beschuldigd woedend te zijn geworden in een bar van een hotel omdat zij geen alcohol mochten krijgen. In de Verenigde Staten geldt een leeftijdslimiet van 21 jaar voor het drinken van alcohol.