Diddy is verslaafd aan het veranderen van zijn naam. "Ik heb een probleem, ik geef het toe", zei de rapper vrijdag lachend in de talkshow van Ellen DeGeneres. 

Diddy ging in het verleden ook als onder anderen Puff Daddy, Puffy en P. Diddy door het leven.

"Ik ben op zoek naar een praatgroep, maar om de een of andere reden zijn die er niet voor mensen die vaak hun naam veranderen", vervolgde de rapper. Volgens Ellen zou Diddy met Prince, die in het verleden regelmatig zijn artiestennaam aanpaste, een groep kunnen starten.

Diddy vertelde dat het veranderen van zijn naam ontstond doordat hij in de derde persoon over zichzelf begon te praten. "Zoals beroemdheden dat doen omdat we gek zijn", grapte de rapper. "We denken dat we het recht hebben om dat te doen, maar dat hebben we niet."

De 43-jarige rapper ziet zijn verschillende namen meer als verschillende alter ego's. Diddy, die werd geboren als Sean John Combs, lanceerde eerder deze week zijn muziekzender Revolt en was weer even zijn alter ego Puff Daddy. "Ik ging terug naar het intense en agressieve van Puff Daddy. Hij is een superheld. Diddy is lang niet zo leuk."

Bekijk het interview: