Het einde van het huwelijk van Orlando Bloom en Miranda Kerr zat er al zeker een jaar aan te komen. Volgens ingewijden zagen de twee elkaar nog maar amper.

Vrienden van het koppel vertellen aan Page Six dat de twee het wel erg druk hadden met hun carrière.

Zo zat Bloom voor zijn rollen in The Hobbit en Zulu veel in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika, terwijl Kerr de hele wereld over reist voor haar modellencarrière.

Het model erkende in januari al dat ze haar man weinig zag. “We Skypen veel, vooral vanwege onze zoon. Maar ik ben gewoon geen fan van bellen, ik sms liever.”

De geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan deden al enige tijd de ronde. Zo plaatste Kerr aan het begin van het jaar een foto waarop haar hand te zien was, maar niet haar trouwring en werd het model enkele weken ervoor gezien terwijl zij flirtte met Leonardo DiCaprio.

Familie

Bloom heeft zich tegenover TMZ voor het eerst uitgelaten over de scheiding. Hoewel de acteur weinig kwijt wilde over de reden waarom, maakte hij duidelijk aan de paparazzo dat hij en Kerr goed met elkaar om zullen blijven gaan.

"We zijn familie, niet gewoon vrienden", aldus de acteur over het model.

Kerr en Bloom begonnen in 2007 met daten. Drie jaar later, in juli 2010, stapten de twee in het huwelijksbootje. In januari 2011 werd zoontje Flynn geboren.